Jos muusta niin näistä helppokäyttöisistä sovelluksista tulee äkäiseksi.

Innostuneena oikein levittämään tätä pahaa tuultani päätin kokeilla näitä keskustelufoorumeiden perustamista, sillä on tosin pölyiset tiedot alkeisohjelmoinnista saati että oletin selviäväni ilman niitäkin foorumin perustamisesta.

Olen vääntänyt ja vääntänyt.... lukenut manuaaliakin... joo, kun ei onnistu. Niin eikö nämä miehenpuolikkaat Jyri ja mikä lie se toinen neuvo ihan omiaan ko. ohjelmasta. Ja itse foorumi on pystyssä, mutta alueet ja kategoriat on käsitteitä joiden hierarkisuutta opiskelen oho-eiku periaatteella... ja siltikään ne ei tule näkyviin vaikka saan ne luotua. Saati että saisin viestiä sinne laitettua.

Haistakoon pitkän antibioottipaskan, sanon minä. Siis uskomatonta ajanhaaskuuta taas koko päivän yrittää vääntää foorumia kokoon, että saisi oikein porukalla ärsyyntyä, kun voi ärsyyntyä jo itse formaattia kootessaan.

Siis ohjeissa lukee alueet ja kategoriat. Ohjeissa lukee foorumin ylläpidossa ettei kategorioita ole, mutta kappas kun valikosta putoaa kategoriasana kuin Manulle vieläkin illallinen eläkkeen muodossa.

Yrittäkää päättää saatanan nörtit onko alueita ja sisäalueita vai alueita ja kategorioita. Ja kun olette päättäneet, miettikää että luetutatte otannalla perustuvalla ryhmälle ihmisiä jotka vääntävät tavoitteellisen foorumin kokoon ihanne ajassa.

Tulette saamaan keskeneräistä sutta ja sekundaa eikä takuulla ketään noiden ohjeiden perusteella saa tolkun tolkkua muuta kuin kokeilemalla rastia pistää kohtaan Kyllä ja sen jälkeen Ei ja kun luu jää siitäkin huolimatta vetäjän käteen.... ei tiedä mikä olisi se oletus.